Geld lenen particulier

Geld lenen particulier

Geld lenen bij een particulier

Het is dus zaak goed in te schatten hoeveel je kunt lenen, zonder dat je jezelf hiermee financieel in de problemen helpt. Met andere woorden: een lening moet op een dermate manier af te betalen zijn, dat men ook nog gewoon kan leven en de lopende lasten kan betalen. Op deze website vindt je over dit soort zaken, dus de consequenties van kredieten, minileningen en leningen, informatie waarmee je kunt inschatten wat je kunt lenen mocht je die stap willen nemen.

Houdt je er overigens rekening mee met online geld lenen dat veel sites zogenaamde rekentools aanbieden waarmee u kunt berekenen hoeveel u zou kunnen lenen van die bepaalde geldverstrekker. Dit soort online geld lenen tools produceren alleen generieke gegevens en houden geen rekening met uw persoonlijke financiële situatie.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Bij het afsluiten van een lening of online lening spelen een aantal factoren mee zoals je ongetwijfeld weet. Waar sluit je de lening voor af bijvoorbeeld, in dit geval je rijbewijs, of hoeveel wil je lenen en over welke periode denk  je dit terug te kunnen betalen. Daarnaast speelt natuurlijk je inkomen, je vaste lasten en in sommige gevallen je leeftijd een rol in dit hele verhaal.

Verschillende soorten leningen

Voor ieder doel is er een lening; Zo ook voor een rijbewijs; of wil je gewoon beschikking hebben over wat meer financiële ruimte per maand dan kun je een persoonlijke lening of flexibel- of doorlopend krediet afsluiten of ‘rood’ staan op je rekening, en ga zo maar door- de mogelijkheden en producten op de financiële markt zijn nagenoeg onbeperkt.

Een trend die over is komen waaien uit Amerika is de minilening- binnen één dag kun je de lening hebben en heb je het daarna nog eens een keer weer nodig, dan hoef je de geldverstrekker maar te SMS-en om de mini lening voor elkaar te maken. Dat is nog eens snel geld lenen!

Maar hierdoor is het soms wel eens moeilijk door de bomen het bos nog te kunnen zien. Ga je maar na: iedere lening type heeft z’n haken en ogen, iedere vorm van krediet heeft bepaalde uitsluitingen en iedere hypotheek bestaat uit weer andere componenten waaruit je als consument moet kiezen.

Op deze website vindt je informatie over de verschillende leningen en vormen van krediet en rood staan die er zijn, met alle voor- en nadelen handig op een rijtje. Zeker als je een ‘leek’ bent op het gebied van geld is het verstandig eerst wat in te lezen en te verdiepen in de markt voordat je te rade gaat bij een bank of tussenpersoon.

Met de informatie op deze website wordt het wat gemakkelijker zelf te onderzoeken welke lening of online lening bij uw persoonlijke situatie en doel past voordat je daadwerkelijk gaat ‘shoppen’ bij de instellingen.

Maar waar sluit u dit af?

Leningen kunnen tegenwoordig – net als verzekeringen- op veel plaatsen afgesloten worden. Zo zijn er natuurlijk op de eerste plaats de banken die allerhande financiële producten en verzekeringsproducten aanbieden. Ook zijn er financiële instellingen die als tussenpersoon optreden voor weer andere geldverstrekkers en zijn er adviseurs en privé personen die eveneens in leningen bemiddelen of deze zelf verstrekken.

Ook in de online wereld zijn er diverse mogelijkheden om leningen, kredieten, auto leningen, minileningen of zelfs hypotheken af te sluiten. Daarbij wordt in de meeste gevallen wel gebruik gemaakt van een BKR toetsing en zult u als u de offerte wenst om te zetten in een leningsovereenkomst met de juiste gegevens over de brug moeten komen. De meeste banken en andere financiële instellingen bieden online scherpe tarieven aan- hou er echter rekening mee dat met dit scherpe tarief vaak wat haken en ogen gepaard gaan. Lees dus zorgvuldig de voorwaarden van deze aanbiedingen alvorens uw handtekening op de stippeltjeslijn te zetten.

Kortom- wat bieden wij u?

Op Rijbewijs-krediet.nl bieden wij je zoals eerder vermeld alleen objectieve informatie over allerhande financiële producten. Wij zijn geen geldverstrekker en je kunt dan ook geen online lening bij ons afsluiten. Wij zijn evenmin geaffilieerd met financiële instellingen.

Doordat de online markt zo explosief gegroeid is de afgelopen jaren is er steeds meer informatie op het internet te vinden over leningen en zijn er evenzoveel ‘fantastische’ aanbiedingen verkrijgbaar. Deze site is niet ter vervanging van een financieel adviseur, maar dient ertoe je objectieve informatie te geven alvorens je te rade gaat bij een gedegen adviseur. Maak geen gehaaste beslissingen en laat u niet verleiden door snel geld lenen advertenties- een lening is in de meeste gevallen een lange termijn verplichting en nu een verkeerde beslissing nemen kan je nog jarenlang bezuren.

Schuiven naar boven