Op deze website vindt je alle informatie t.a.v. het rijbewijs krediet

Spoedcursus

Spoedcursus rijbewijs

Een spoedcursus om je rijbewijs te halen is natuurlijk een ideale manier om dit vlot voor elkaar te krijgen. Maar of het echt wel wat voor je is om er het maximaal uit te halen is in sommige gevallen de vraag. Het is super dat in 10 of 14 dagen je rijbewijs kan halen.

Maar houdt er rekening mee dat je vaak een hele dag bezig bent. Je zal ook meerdere uren achter het stuur zitten. Dit is als beginnende bestuurder gewoon erg zwaar. Maar ook niet onmogelijk. Ik heb hieronder de belangrijkste punten van een rijbewijs spoedcursus onder elkaar neergezet, zo kan je gelijk zien wat het van je vraagt:

  • Vraagt mentaal veel van je;
  • lange dagen in de auto;
  • Theorie examen moet je al op zak hebben;
  • Heb je al rijervaring is dit zeker in je voordeel:
  • Kosten zo goed als gelijk aan reguliere lessen.

Wanneer je de motivatie hebt plus de wil om het snel te leren, zal een rijbewijs spoedcursus zeker niet onmogelijk zijn. Het gaat erom dat je van je zelf weet of je er toe in staat bent je lang te kunnen concentreren. Wanneer dit zo is, zal een rijbewijs spoedcursus geen probleem zijn om met succes in 1x te slagen voor je rijbewijs!

Een laatste punt wat ik wil aankaarten zijn de kosten van een dergelijke rijbewijs spoedcursus. Ook al adverteren een hele hoop rijscholen dat ze heel goedkoop een pakket aanbieden met een lage vanaf prijs. (!) In werkelijkheid zullen de kosten nagenoeg gelijk zijn aan de reguliere lessen.

Het is namelijk zo dat de mate van ervaring en aanleg die je hebt, bepaalt hoeveel lesuren je daadwerkelijk nodig zal hebben. Pas dus op met voordelige aanbiedingen en kijk eerst goed rond bij meerdere rijscholen voordat je een keuze maakt. Een snelle keuze zou je zomaar duur kunnen komen te staan.

Schuiven naar boven